Rund

Natuurlijke hondensnacks met rund

De natuurlijke hondensnacks in het aanbod van onze webwinkel Paw Natural, zijn gemaakt van één eiwitbron, zoals rund. Onze bekroonde snacks zijn gemaakt van 100% vers vlees en zijn geschikt voor alle hondenrassen. Deze heerlijke hondensnacks zijn een goede toevoeging aan een evenwichtig hondendieet. Verwen uw viervoeter dan ook af en toe met deze lekkere traktatie.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €14.94.Huidige prijs is: €9.95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €14.95.Huidige prijs is: €11.00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €22.50.Huidige prijs is: €14.95.

Deze hondensnacks met rund zijn een echte verwennerij voor uw hond

Er zijn verschillende soorten hondensnacks met rund te verkrijgen. Zo koopt u deze snacks bijvoorbeeld in de vorm van honden-vleessticks. Deze zijn makkelijk verteerbaar. Of kies voor de trainingtraktaties, als beloning voor het goede gedrag van uw hond. Al het voer dat u bij ons vindt, is vrij van graan. Deze graanvrije hondenvoeding is dan ook uitermate geschikt voor honden met een graanintolerantie. Maar natuurlijk kan iedere hond genieten van onze natuurlijke hondenvoeding!

Plaats uw bestelling voor hondensnacks bij ons online

Wilt u uw hond verwennen met onze hondensnacks met rund? Bekijk de verschillende varianten en trakteer uw viervoeter op een lekkernij. Kies bijvoorbeeld ook eens voor de hondensnacks van hert. Plaats uw bestelling voor 16.00 uur op werkdagen en ontvang deze de volgende dag al in huis. Voor meer informatie over het bestellen van natuurlijke hondenvoeding neemt u contact met ons op. Dit kan via 010-3070123 of via [email protected].