Hert

Hondensnacks gemaakt van hert

Bent u op zoek naar gezonde en natuurlijke hondensnacks op basis van hert? Bij Paw Natural vindt u enkel hondensnacks die gemaakt worden van één eiwitbron. Zo weet u zeker dat er geen kunstmatige toevoegingen in de snacks zitten. Hiermee verwent u uw hond met een gezond tussendoortje.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €11.88.Huidige prijs is: €9.88.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €18.80.Huidige prijs is: €15.80.

Uw viervoeter wordt blij van onze hondensnacks van hert

Wilt u uw hond eens extra verwennen? Koop dan onze snacks voor honden. Wij hebben een breed aanbod aan hondensnacks, gemaakt van verschillende diersoorten, zoals hert. Wissel de beloning eens af met onze andere lekkernijen, bijvoorbeeld de snacks van konijn. De snacks bevatten geen slachtafval en zijn geschikt voor puppy’s vanaf vier weken oud. Naast snacks koopt u bij ons ook uw nat- en droogvoer voor honden. Al onze voeding is vrij van graan en hierdoor ook geschikt voor honden met allergieën.

Bestel bij ons gezonde voeding voor uw hond

Wilt u online uw hondensnacks gemaakt van hert en ander natuurlijk hondenvoer bestellen? Wij bieden de uitkomst. Bij ons vindt u natuurlijke voeding van hoogwaardige kwaliteit, die wordt geproduceerd in Europa. Dankzij ons gevarieerde aanbod, voorziet u uw hond van een evenwichtig dieet. Bekijk de producten en plaats eenvoudig uw bestelling online. Voor meer informatie over de hondenvoeding benadert u ons via 010-3070123 of via [email protected].