Home » Honden vleessticks bestellen

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Vleessticks voor uw honden bestellen

Bij Paw Natural vindt u voor uw honden de lekkerste snacks, zoals vleessticks, die u online kunt bestellen. Al onze snacks voor honden zijn vrij van graan en gluten en ook geschikt voor honden met een allergie of intolerantie. Onze snacks zijn lekker als tussendoortje of geef ze als beloning aan uw hond.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Beloon uw honden met de vleessticks die u bij ons kunt bestellen

Naast natte voeding en droogvoer voor honden, vindt u in ons uitgebreide assortiment ook een groot aanbod aan snacks. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld vleessticks voor uw honden bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals onze snacks met kip. Doordat al onze hondenvoeding vrij is van graan en gluten, zijn de traktaties ook geschikt voor honden met een allergie of intolerantie. De vleessticks zijn ook geschikt als kauwproduct voor honden.

paw natural hondenvoeding
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €10.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €78.78.Huidige prijs is: €65.00.

Verwen uw hond met een gezonde snack

De vleessticks die u bij ons online voor uw honden kunt bestellen zijn, naast een gezonde traktatie, ook een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Verwen uw hond door ons hondenvoer online te bestellen. Bestelt u vóór 16.00 uur op werkdagen? Dan wordt uw bestelling de volgende dag al bij u thuisbezorgd. Voor meer informatie over onze graan- en glutenvrije voeding, neemt u contact met ons op via 010-3070123 of via [email protected].

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland