Geef uw honden hoogwaardig natvoer

Bij Paw Natural vindt u voor uw honden diverse soorten natvoer. De soorten zijn gebaseerd op leeftijd van uw hond. Bij ons vindt u naast natvoer ook brokken en diverse snacks voor honden, waarmee u uw viervoeter extra kunt verwennen. U plaatst eenvoudig uw bestelling online, waarna het voer zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €49.00.Huidige prijs is: €44.00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €49.00.Huidige prijs is: €44.00.

Een gevarieerd dieet voor honden met kwalitatief hoogstaand natvoer

Bij het kiezen van het juiste natvoer voor honden moet u rekening houden met diverse criteria. Zo moet er rekening worden gehouden met de leeftijd van uw hond, het gewicht, de mate van activiteit en natuurlijk de voorkeuren van uw hond. Natte voeding heeft enkele voordelen voor honden. Zo krijgt de hond al een grote hoeveelheid vocht binnen via het natvoer. Daarom is natte hondenvoeding aan te bevelen voor honden die weinig drinken. Veel honden geven zelf de voorkeur aan natvoer boven droogvoer. Dit komt doordat natvoer meer smaakintensief is. De natte voeding die u bij ons vindt, staat gelijk aan een complete maaltijd voor honden.

Koop het voer voor uw hond in onze webshop

Wilt u online natuurlijke hondenvoeding bestellen? Bij ons vindt u een breed aanbod aan hondenvoer in verschillende smaken. Ook gezonde hondensnacks koopt u bij ons. Verwen uw hond bijvoorbeeld met onze hondensnacks van eend. Bekijk het assortiment en plaats eenvoudig uw bestelling. Meldt u zichzelf aan voor de nieuwsbrief? Dan blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen. Voor meer informatie over ons hondenvoer, neemt u contact met ons op via 010-3070123 of via [email protected].