Home » Training snacks hond

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Na de training biedt u deze lekkere snacks aan uw hond

Na een goede training beloont u uw viervoeter met de premium snacks voor de hond van Paw Natural. In onze webshop vindt u de lekkerste traktaties voor na de training van uw honden. Onze voeding wordt geproduceerd in Europa en is gemaakt van 100% natuurlijke voedingsstoffen. Ook is het hondenvoer graan- en glutenvrij. Dat maakt onze snacks geschikt voor iedere hond en zo kunnen alle honden genieten van heerlijke traktaties na een training.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Bij ons koopt u voor na de training diverse snacks en traktaties voor de hond

Gezonde snacks leveren een bijdrage aan de training van uw hond. De diverse traktaties voor honden, die u bij ons vindt, stimuleren goed gedrag of helpen bij het leren van trucjes tijdens een training. Dankzij deze traktaties voor uw hond weet hij dat hij het goed doet en kunt u uw hond van alles aanleren. De traktaties voor honden voor na de training zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Beloon uw viervoeter bijvoorbeeld met onze hondensnacks van kalkoen. Of kies voor de eiwitrijke hondensnacks van paard. Met wat voor traktaties u de hond ook verwend, bij de training is het belangrijk om consequent te zijn, zodat uw hond nieuwe dingen kan aanleren. Met de hulp van onze snacks voor na de training kunt u de hond belonen.

paw natural hondenvoeding
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €9.95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €78.78.Huidige prijs is: €69.00.

Bestel online onze natuurlijke snacks voor honden

Wilt u uw hond verwennen met onze heerlijke snacks en andere traktaties voor na de training van uw hond? Het bestellen van natuurlijk hondenvoer doet u eenvoudig online. Bekijk ons uitgebreide aanbod met verschillende soorten snacks. Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur? Dan ontvangt u de traktaties voor uw hond de volgende dag al bij u thuis. Voor meer informatie over onze graanvrije hondenvoeding neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 010-3070123 of via [email protected].

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland