Home » Graanvrije hondenvoeding

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Graanvrije hondenvoeding

Als uw hond last heeft van een allergie of graanintolerantie, dan biedt graanvrije hondenvoeding de uitkomst. In het assortiment van Paw Natural vindt u diverse soorten graanvrij hondenvoer, zowel brokken als natvoer en snacks. Ook als uw hond geen last heeft van een allergie of graanintolerantie, kun je je viervoeter het beste hondenvoer zonder granen geven.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Graanvrije hondenvoeding is geschikt voor honden met én zonder graanintolerantie

Het is aan te bevelen om uw hond graanvrije hondenvoeding te voeren als hij last heeft van een gevoelige maag, spijsverteringsproblemen of constipatie. Ook bij viervoeters met een verhoogde kans op intoleranties doet u er goed aan om graanvrije voeding te geven. Bij ons kunt u natuurlijk hondenvoer online bestellen. Niet enkel droge brokken, maar ook graanvrij natvoer voor honden vindt u in ons ruime aanbod. Het vlees van ons hondenvoer is van hoge kwaliteit. Zo vindt u bij ons allerlei soorten voeding waarmee u uw vriend blij kunt maken.

paw natural hondenvoeding
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €10.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €78.78.Huidige prijs is: €65.00.

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

In ons aanbod met graanvrije hondenvoeding vindt u ook gezonde snacks voor honden. Deze bevatten natuurlijke ingrediënten en passen goed in het dieet van uw hond. Daarnaast bestaan de hondensnacks uit één dierlijke eiwitbron, zoals bijvoorbeeld de snacks van konijn. Bekijk ons ruime aanbod online en plaats uw bestelling. Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld uzelf dan aan voor de nieuwsbrief. Bij vragen neemt u contact met ons op via 010-3070123 of via [email protected].

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland