Eend

Hondensnacks met eend

De heerlijke hondensnacks op basis van eend, die u in onze webshop Paw Natural vindt, zijn gemaakt uit één eiwitbron. Zo weet u zeker dat de snack van hoogwaardige kwaliteit is en er geen slacht- of restafval in zit. Al onze snacks worden gemaakt van premium stukken vlees en geproduceerd binnen Europa.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €18.80.Huidige prijs is: €15.80.

Onze hondensnacks met eend zijn een ware traktatie voor uw hond

Wilt u uw hond verwennen met heerlijke en gezonde hondensnacks? Wij bieden diverse snacks aan, met verschillende eiwitbronnen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld hondensnacks met eend, maar ook snacks met hert. Naast vlees, bieden wij ook diverse snacks met vis aan, zoals onze zalm voor de hond. Het voer wat u bij ons vindt, is voor alle honden geschikt. Doordat onze hondenvoeding graanvrij is, kunt u dit ook geven aan honden met een graanintolerantie of allergie.

Koop de lekkerste en gezonde snacks voor uw hond in onze webshop

Het online bestellen van natuurlijk hondenvoer doet u eenvoudig bij ons. U heeft keuze uit een ruim assortiment met graan- en glutenvrije voeding. Verwen uw hond een van onze hondensnacks, bijvoorbeeld de snacks op basis van eend of de snacks van varken. Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld uzelf dan aan voor de nieuwsbrief. Als u vragen heeft, neemt u contact met ons op via 010-3070123 of via [email protected].