Home » Zalm voor de hond

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Zalm voor de hond

Bij Paw Natural vindt u diverse snacks, zoals gedroogde zalm voor de hond. Deze snacks bevatten geen slachtafval, worden gemaakt van een enkele eiwitbron en zijn geschikt voor honden met allergieën. Dit komt doordat al onze voeding 100% natuurlijk is en vrij is van graan en gluten. Ook bevat de voeding geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Met gedroogde zalm voor de hond verwent u uw dierenvriend optimaal

Voor graanvrije hondenvoeding bent u bij Paw Natural op de juiste plek. Wij bieden een groot aanbod aan met gewone voeding en gezonde hondensnacks. U vindt talloze smaken in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld de hondensnacks van rund. Of kies voor vis, met onze overheerlijke gedroogde zalm voor de hond. Al deze snacks zijn op basis van één eiwitbron. Verder zijn ze licht verteerbaar en zitten ze vol van vitamines en mineralen. Onze snacks zijn geschikt voor puppy’s van vier weken en ouder.

paw natural hondenvoeding
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €10.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €78.78.Huidige prijs is: €65.00.

Bestel de overheerlijke hondensnacks online

Wilt u uw viervoeter verwennen met onze heerlijke gedroogde zalm voor de hond? Het online bestellen van natuurlijk hondenvoer doet u eenvoudig via de webshop. Maak een keuze uit ons ruime aanbod en plaats uw bestelling. Wij bezorgen uw pakket bij u thuis, waarna u uw hond kunt belonen met onze traktaties voor honden. Heeft u vragen? Stel ze aan ons door contact met ons op te nemen via 010-3070123 of via [email protected].

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland