Home » Hondensnacks varken

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Hondensnacks gemaakt van varken

Uw hond af en toe eens goed verwennen, doet u met onze hondensnacks die gemaakt zijn van varken. Alle snacks die u bij Paw Natural vindt zijn 100% natuurlijk, geproduceerd in Europa én gemaakt uit één eiwitbron. Dat maakt onze verwennerijen ook geschikt voor honden met een intolerantie of bepaalde allergie.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Met onze hondensnacks van varken trakteert u uw hond op een lekkernij

Wilt u uw viervoeter eens goed belonen? Verwen uw hond optimaal met onze hondensnacks die gemaakt zijn van varken. De snacks zijn in verschillende vormen te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld de kauwsnacks voor honden, om uw hond voor langere tijd mee bezig te houden. De varkenssnacks zitten boordevol vitaminen en mineralen en zijn dus niet alleen een lekkere verwennerij, maar ook nog eens een gezonde snack voor honden.

paw natural hondenvoeding
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €10.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €78.78.Huidige prijs is: €65.00.

Bekijk ons aanbod aan verschillende snacks voor uw hond

Het bestellen van natuurlijk hondenvoer doet u het best bij Paw Natural. Bij ons vindt u een gevarieerd aanbod, dat bijdraagt aan een evenwichtig dieet voor uw hond. Verwen uw viervoeter met onze hondensnacks van varken. Ook diverse hondensnacks van vis vindt u in ons aanbod. Plaats uw bestelling eenvoudig online. Wilt u meer weten over ons graanvrije hondenvoer? Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via 010-3070123 of via e-mailadres [email protected].

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland