Home » Vleesreepjes honden bestellen

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Vleesreepjes voor honden bestellen

Wilt u uw dierenvriend verwennen door vleesreepjes voor honden te bestellen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod in onze webshop Paw Natural. Bij ons vindt u diverse soorten hondenvoeding dat wordt geproduceerd in Europa. Al het voer dat u bij ons kunt kopen, is vrij van graan en gluten. Dat maakt dat ons hondenvoer ook geschikt is voor honden met een allergie of intolerantie.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Bij ons kunt u vleesreepjes als snack voor uw honden bestellen

Bent u op zoek naar gezonde hondensnacks? Of heeft uw hond een graanallergie en wilt u uw dierenvriend toch kunnen verwennen met een snack? Bij ons vindt u enkel graanvrije hondenvoeding. Zo zijn de vleesreepjes die u bij ons voor uw honden kunt bestellen een gezonde toevoeging aan een evenwichtig dieet. De vleesreepjes hebben een zachte textuur en zijn daardoor ook geschikt voor puppy’s en oudere honden. De snacks zijn gemaakt van verschillende eiwitbronnen van dieren. Kies bijvoorbeeld voor de hondensnacks van geit. Wissel de traktaties af met de hondensnacks van varken

paw natural hondenvoeding
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €9.95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €78.78.Huidige prijs is: €65.00.

Bestel online ons gezonde voer voor honden

Verwen uw honden door onze gezonde vleesreepjes online te bestellen. Als u uw bestelling voor 16.00 uur plaatst, ontvangt u uw pakket de volgende dag al bij u thuis. Ook natuurlijk hondenvoer bestellen, doet u bij ons. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 010-3070123 of via [email protected].

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland