Geit

Hondensnacks op basis van geit

Bij Paw Natural koopt u de lekkerste hondensnacks op basis van geit. Deze natuurlijke snacks bestaan uit een enkele eiwitbron en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. De hondenvoeding die u in onze webshop vindt is vrij van graan en gluten. Dat maakt ons hondenvoer uitermate geschikt voor honden met een allergie of intolerantie. Ook honden zonder allergieën zullen genieten van ons overheerlijke hondenvoer.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €18.80.Huidige prijs is: €15.80.

Onze hondensnacks met geit zijn een gezonde verwennerij voor uw hond

De natuurlijke hondensnacks van geit zijn een goede afwisseling op de andere diersoorten die u in de gezonde hondensnacks bij ons terugvindt. In het bijzonder zijn onze snacks geschikt voor honden met een allergie, of een speciaal dieet. Echter kan natuurlijk iedere hond genieten van onze natuurlijke en graanvrije hondenvoeding. De hondensnacks met geit zijn rijk aan ijzer en eiwitten en dragen bij aan een gezond dieet voor uw hond.

Verwen uw hond door onze snacks online te bestellen

Wilt u natuurlijk hondenvoer online bestellen? Wij bieden een uitgebreide collectie aan droge en natte voeding voor uw hond. Ook heerlijke traktaties voor de hond koopt u bij ons. Beloon uw hond met onze natuurlijke snacks en plaats uw bestelling online. Wilt u meer weten over ons bedrijf en de natuurlijke voeding? Neem dan contact met ons op via 010-3070123 of via [email protected].