Vis

Hondensnacks rijk aan vis

Hondensnacks die gemaakt zijn van vis bevatten veel natuurlijke eiwitten. Deze eiwitten zijn belangrijk voor de gezondheid van uw hond. Bij Paw Natural vindt u hondenvoeding dat geproduceerd wordt in Europa en gemaakt wordt van één eiwitbron. Zo draagt u bij aan de vitaliteit van uw viervoeter.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €81.50.Huidige prijs is: €74.00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €81.50.Huidige prijs is: €74.00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €18.80.Huidige prijs is: €15.80.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €8.88.Huidige prijs is: €7.95.

Dankzij hondensnacks met vis blijft uw hond gezond

Met onze snacks voor honden trakteert u uw hond zo nu en dan op een heerlijke lekkernij. Er zijn hondensnacks van allerlei diersoorten te vinden in onze webshop, zoals vis. U heeft de keuze uit verschillende soorten vis, zoals gedroogde zalm. Deze vissnacks zijn erg gezond. Al onze hondenvoeding is graanvrij en daarom ook geschikt voor honden met een graanintolerantie of een bepaalde allergie. Dankzij onze 100% natuurlijke voeding, weet u zeker dat uw hond vitaal en fit blijft en de juiste voeding binnenkrijgt.

Bestel verwennerijen voor de hond bij ons

Wilt u natuurlijk hondenvoer online bestellen? Bekijk ons ruime aanbod. Bij ons koopt u, naast natte en droge hondenvoeding, ook de lekkerste snacks voor uw viervoeter. Bekijk bijvoorbeeld onze hondensnacks van vis of verwen uw hond met snacks van eend. Plaats uw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie via 010-3070123 of via [email protected].