Konijn

Hondensnacks gemaakt met konijn

In het ruime assortiment van Paw Natural vindt u diverse soorten hondensnacks, waaronder die met de smaak van konijn. Deze snacks zijn bedoeld om uw hond eens goed te verwennen of te belonen, bijvoorbeeld na een training. Deze snacks dienen ook als gebitsverzorging. Bij ons bestelt u de diverse soorten snacks eenvoudig online.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €47.95.Huidige prijs is: €39.95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €49.00.Huidige prijs is: €44.00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €8.88.Huidige prijs is: €7.95.

Onze hondensnacks met konijn zijn geschikt voor honden met een graanallergie

Bij Paw Natural vindt u uitsluitend natuurlijke voeding die geproduceerd wordt in Europa. Wij bieden uitsluitend graanvrije hondenvoeding aan in ons assortiment. Zowel de natte als de droge hondenvoeding die u bij ons vindt, zijn geschikt voor honden met een graanintolerantie of een allergie. Onze hondensnacks op basis van konijn passen uitstekend in een graan- en glutenvrij dieet. De snacks zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals in de vorm van honden-vleessticks.

Beloon uw hond met de snacks die u bij ons bestelt

Het online bestellen van natuurlijk hondenvoer en hondensnacks, zoals onze snacks met konijn, doet u eenvoudig via onze webshop. Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod met voeding in diverse smaken en vormen. Wij bieden zowel vlees- als vissoorten aan, zoals gedroogde zalm voor de hond. Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Voor antwoord op uw vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 010-3070123 of door een e-mail te sturen naar [email protected].