Kip

Hondensnacks met de smaak van kip

Als u uw honden eens extra wilt verwennen, geeft u ze hondensnacks op basis van kip. Deze en andere snacks vindt u in het assortiment van onze webshop Paw Natural. Ontdek in ons aanbod de verschillende beschikbare smaken en trakteer uw viervoeter. Bij ons vindt u enkel natuurlijke voeding dat geproduceerd wordt in Europa.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €81.50.Huidige prijs is: €74.00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €18.80.Huidige prijs is: €15.80.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €14.99.Huidige prijs is: €11.88.

Verwen uw dierenvriend met heerlijke hondensnacks op basis van kip

Wilt u uw hond verwennen met een lekkere snack? Bekijk onze hondensnacks op basis van kip. U vindt de snacks in diverse vormen, zoals vleesreepjes voor honden met kip-smaak. Ook training traktaties bestelt u via onze webshop. Er is voor iedere hond een geschikte, gezonde hondensnack te vinden. Het is daarbij wel belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van uw hond. Er zijn namelijk speciale hondensnacks voor senior honden en puppy’s.

Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel snacks voor uw hond online

Bij Paw Natural kunt u natuurlijke hondenvoeding bestellen. Zowel droge voeding als natvoer voor honden vindt u in ons assortiment. Verwen uw hond eens in de zoveel tijd met een van onze heerlijke hondensnacks, bijvoorbeeld de snacks met de smaak van kip of snacks van kangoeroe. Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen. Heeft u vragen? Benader ons dan door te bellen naar 010-3070123 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag.