Kangoeroe

Kangoeroevlees voor uw hond

Als u uw honden wilt belonen met iets lekkers, dan kiest u voor het premium kangoeroevlees voor de hond dat u bij Paw Natural vindt. Wij hebben een uitgebreid aanbod met verschillende varianten hondensnacks en dagelijkse hondenvoeding. Trakteer uw dierenvriend op onze natuurlijke hondensnacks op basis van kangoeroe, die bijdragen aan een gezond dieet.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €18.80.Huidige prijs is: €15.80.

Wij hebben premium kangoeroevlees als traktatie voor uw hond

Met ons premium kangoeroevlees verwent u uw hond op een gezonde manier. De gezonde hondensnacks in ons assortiment zijn gemaakt op basis van een dierlijke eiwitbron en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De hondensnacks op basis van kangoeroe zijn geschikt voor alle honden, doordat wij enkel gluten- en graanvrije hondenvoeding verkopen. Ook zijn onze hondensnacks van kangoeroe ideaal voor honden met een rund- of kipallergie.

Bestel onze gezonde traktaties online

Natuurlijk hondenvoer bestelt u gemakkelijk bij Paw Natural. Het kangoeroevlees is een ideale beloning voor uw hond en ook uitermate geschikt als snack na een training. Plaats uw bestelling via de webshop of meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen. Voor meer informatie over onze voeding neemt u contact met ons op via 010-3070123 of via [email protected].