Home » Kauwproducten voor honden

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Kauwproducten voor honden

Bent u op zoek naar gezonde kauwproducten voor uw honden? Bij Paw Natural vindt u snacks die gemaakt zijn van 100% natuurlijke producten. Doordat de snacks geen toevoegingen bevatten, passen deze in een evenwichtig en gezond dieet voor uw hond. Al onze producten zijn vrij van graan en daardoor ook geschikt voor honden met een allergie of intolerantie.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Onze natuurlijke kauwproducten dragen bij aan een evenwichtig dieet voor honden

Bij ons kunt u gezond en natuurlijk hondenvoer bestellen. Naast deze gezonde hondenvoeding, heeft uw hond ook iets nodig om op te kunnen kauwen. Wij bieden een groot assortiment aan met natuurlijke en gezonde hondensnacks. Wilt u uw hond geregeld verwennen met een lekker en gezond tussendoortje? Onze kauwproducten voor honden zijn hier erg geschikt voor. Onze graanvrije hondenvoeding wordt geproduceerd in Europa en is volledig vrij van kleur- en smaakstoffen.

paw natural hondenvoeding
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €10.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €78.78.Huidige prijs is: €65.00.

Bestel gezonde traktaties voor uw viervoeter

Wilt u uw hond verwennen met onze gezonde traktaties? Er zijn diverse snacks te verkrijgen in de vorm van kauwproducten voor honden. Bekijk bijvoorbeeld hondensnacks van kangoeroevlees. Of kies voor runderlong voor uw hond. Deze snack is ook geschikt voor puppy’s en senioren. Voor meer informatie over ons assortiment benadert u ons via 010-3070123 of via [email protected].

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland