Home » Runderlong hond

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Runderlong voor uw hond

Runderlong is een gezonde verwennerij voor uw hond. Dankzij de vele mineralen en vitaminen, is deze snack een goede toevoeging aan een evenwichtig dieet. Bij Paw Natural vindt u diverse snacks en andere gezonde hondenvoeding. Al ons hondenvoer wordt geproduceerd binnen Europa en is vrij van graan en gluten. Dat maakt het voer ook uitermate geschikt voor honden met een intolerantie of allergie.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Runderlong is een gezonde snack voor uw hond

Wilt u uw hond af en toe goed verwennen? Runderlong is een heerlijke beloning voor uw hond. Het bevat weinig vet en is een ideaal kauwproduct voor alle honden. Met name voor puppy’s en senioren honden is runderlong zeer geschikt, vanwege de zachte textuur en het formaat dat de snack heeft. De snack is 100% natuurlijk, geproduceerd binnen Europa én vrij van graan en gluten. Dankzij onze graanvrije hondenvoeding kunnen ook honden met een intolerantie of allergie genieten van onze snacks.

paw natural hondenvoeding
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €10.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €78.78.Huidige prijs is: €65.00.

Verwen uw hond met de snacks die u bij ons bestelt

Bij Paw Natural kunt u natuurlijk hondenvoer online bestellen. Ook voor gezonde hondensnacks kijkt u in ons aanbod, zoals onze runderlong voor de hond. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag al bij u thuis. Wilt u meer weten over ons natuurlijk geproduceerde hondenvoeding? Neem contact met ons op via 010-3070123 of via [email protected].

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland