Paard

Hondensnacks gemaakt van paard

Bij Paw Natural vindt u hondensnacks op basis van paard, die gemaakt worden van één dierlijke eiwitbron. Dat betekent dat er verder geen kunstmatige toevoegingen aan het hondenvoer van paardenvlees wordt toegevoegd. Al het voer en de snacks voor honden die u in ons aanbod vindt, worden geproduceerd in Europa. Het voer wordt gemaakt van premium stukken vlees van de beste kwaliteit.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €18.80.Huidige prijs is: €15.80.

Deze hondensnacks van paard zijn een echte beloning voor uw hond

Het hondenvoer van paardenvlees is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals droog- en natvoer voor honden. U heeft ook keuze uit een ruim aanbod met gezonde hondensnacks voor uw hond. Hierbij heeft u ruime keuze uit snacks op basis van verschillende diersoorten. Of u uw hond nu wilt trakteren na een training of gewoon eens lekker wilt verwennen: onze hondensnacks van paard zijn een ware traktatie. Deze snacks zijn ook uitermate geschikt voor honden met een glutenintolerantie of graanallergie. Dit komt doordat al ons hondenvoer, dus ook het paardenvlees, graan- en glutenvrij is.

Koop heerlijke snacks voor uw hond in onze webshop

In onze webshop Paw Natural vindt u enkel natuurlijke hondenvoeding. Wij bieden een ruim assortiment aan met diverse natuurlijke hondensnacks zoals de snacks met paard of de snacks met geit. Bekijk het aanbod met hondenvoer, kies bijvoorbeeld voor het premium paardenvlees en plaats uw bestelling. Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld uzelf dan aan voor de nieuwsbrief. Voor meer informatie over onze hondenvoeding neemt u contact met ons op via 010-3070123 of via [email protected].