Home » Hondenvoer vlees

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Hondenvoer van premium vlees

Het beste hondenvoer is gemaakt van rauw vlees. Deze voeding draagt bij aan een goede en gezonde spijsvertering van uw hond. Bij Paw Natural koopt u vers vlees voor uw hond, dat bestaat uit één dierlijke eiwitbron. Zo bent u er zeker van dat uw hond geen kunstmatige toevoegingen binnenkrijgt. Ons hondenvoer is volledig vrij van graan en gluten en daardoor ook geschikt voor honden met allergieën of intoleranties.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Bij ons vindt u hondenvoer gemaakt van vers, premium vlees

Bent u op zoek naar het beste vlees dat geschikt is als hondenvoer voor uw hond? Bij Paw Natural hebben we vlees in verschillende varianten en smaken. Koop bijvoorbeeld onze kippaté voor de hond. Deze bevat enorm veel eiwitten en gezonde vitamines en mineralen. Ook het natvoer voor honden dat u bij ons vindt, draagt bij aan een evenwichtig dieet. Zo houdt u uw hond vitaal en gezond.

paw natural hondenvoeding
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €10.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €78.78.Huidige prijs is: €65.00.

Bestel vers vlees voor uw hond in onze webshop

Rauw vlees is het beste hondenvoer dat u uw hond kunt geven. Dit past namelijk het best bij het verteringsstelsel en geeft de kleinste kans op gezondheidsklachten. Bij ons bestelt u online natuurlijk hondenvoer. Bekijk ons ruime aanbod en plaats uw bestelling via de webshop. Wilt u meer weten over onze 100% natuurlijke voeding voor uw hond? Benader ons via 010-3070123 of via [email protected].

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland