Home » Kippaté voor de hond

Graanvrije hondenvoeding

Productie in Europa

Snacks uit één eiwitbron

Kippaté voor de hond

Bent u op zoek naar gezonde kippaté voor de hond? Bij Paw Natural vindt u diverse soorten gezond hondenvoer. Al onze producten worden geproduceerd in Europa en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wij voorzien uw viervoeter van de meest kwalitatieve voeding en snacks.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Bestelling plaatsen

Onze kippaté voor de hond is geschikt als volledige maaltijd

De patés die u in ons assortiment vindt, voldoen als complete maaltijd voor honden. Er zijn diverse smaken verkrijgbaar voor de hond, zoals kippaté. De patés zijn gemaakt van premium stukken vlees en bestaan uit een enkele eiwitbron. Ook is onze hondenvoeding graanvrij en daardoor uitermate geschikt voor honden met allergieën. Daarnaast is de kippaté voedzaam en licht verteerbaar. Beloon uw hond ook geregeld met onze gezonde hondensnacks voor een optimaal fitte en gelukkige hond.

paw natural hondenvoeding

Plaats een bestelling en ontvang onze gezonde dierenvoeding bij u thuis

Wilt u natuurlijk hondenvoer bestellen van hoge kwaliteit? Bij Paw Natural vindt u de beste hondenvoeding, speciaal geselecteerd voor uw dierenvriend. Vrijwel al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Plaats uw bestelling in de webshop voor 16.00 uur op werkdagen, en ontvang deze de volgende dag al bij u thuis. Voor meer informatie neemt u contact met ons. Wij zijn bereikbaar via 010-3070123 of via info@pawnatural.nl.

Pottumstraat 21
3088 GP Rotterdam
Nederland